Termeni si conditii

Magazinele on-line www.BeFeminine.ro, www.BeSensual.rowww.BeHot.ro, LuxuryLine.ro, eBikini.ro sunt proprietatea societatii comerciale Viar Online Consulting SRL. Achizitionarea produselor acestor magazine presupune acceptarea de catre cumparator a termenilor si conditiilor prezentati aici. Pentru o experienta reusita si evitarea neplacerilor, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. 

SC Viar Online Consulting SRL isi asuma dreptul de a putea modifica aceste prevederi, precum si site-urile magazinelor online www.BeFeminine.ro, www.BeSensual.ro, www.BeHot.ro, LuxuryLine.ro, eBikini.ro  fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre clienti in acest sens. SC Viar Online Consulting SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe oricare dintre site-uri, indiferent de natura si cauza acestora.

In cele ce urmeaza, termenul "client" se refera la orice utilizator al oricaruia dintre site-urile www.BeFeminine.ro, www.BeSensual.ro, www.BeHot.ro, LuxuryLine.ro si eBikini.ro.

Achizitionarea produselor

Clientul poate achizitiona orice produs prezent in ofertele din magazinele online www.BeFeminine.ro, www.BeSensual.ro, www.BeHot.ro, LuxuryLine.ro, eBikini.ro. SC Viar Online Consulting SRL se obliga sa livreze produsele comandate doar daca acestea se afla pe stoc, la pretul la care au fost comandate. SC Viar Online Consulting SRL nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, insa in limita posibilitatilor tehnice, logistice si de orice alta natura asigura actualizarea in timp real a stocului si afisarea disponibilitatii produselor pe pagina fiecarui produs.

Plasarea comenzilor se face prin intermediul site-urilor, cu sau fara crearea/existenta unui cont al clientului sau prin utilizarea contului personal de Facebook. Dupa plasarea unei comenzi, clientul va fi contactat prin email sau telefon de catre un reprezentant al societatii pentru confirmare si stabilirea detaliilor de livrare. O comanda se livreaza doar dupa ce clientul a fost contactat si a confirmat comanda. Pentru a putea fi contactat, este necesar ca datele introduse de client - email si telefon - sa fie corecte.

Prezentarea produselor pe site-urile www.BeFeminine.ro, www.BeSensual.ro, www.BeHot.ro, LuxuryLine.ro, eBikini.ro se realizeaza prin intermediul descrierilor si a pozelor cu caracter informativ. Atat pozele cat si produsele sunt oferite si prezentate clientului asa cum sunt ele receptionare de la producatori sau de la furnizorii societatii Viar Online Consulting SRL.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, indiferent de motiv, societatea Viar Online Consulting SRL se obliga sa instiinteze clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, lasand la latitudinea acestuia livrarea sau anularea comenzii.

Garantia produselor

SC Viar Online Consulting SRL garanteaza originalitatea produselor comercializate si este de acord cu returnarea produselor in cazul unui defect de fabricatie in termen de 10 zile lucratoare de la data livrarii produselor, cu respectarea conditiilor specificate mai jos:

 

Returnarea produselor

Conform legii OUG 34/2014, clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, exceptie putand face produsele de lenjerie intima. SC Viar Online Consulting SRL este de acord cu returnarea produselor in conditiile impuse de lege, cu respectarea urmatoarelor conditii:

  • clientul trebuie sa anunte societatea prin intermediul e-mail-ului la office [@] besensual [.] ro sau pe pagina de Contact, comunicand motivul returului (optional) si dorinta de a returna sau a inlocui un produs - orice retur facut fara instiintarea in prealabil a societatii nu va fi procesat
  • societatea se obliga sa raspunda solicitarii clientului decizia privind returnarea produselor
  • returnarea produselor se poate face doar cu acceptul societatii
  • produsul returnat trebuie sa fie in ambalajul original, in starea originala, nespalat si nepurtat si sa fie insotit de documentele cu care a fost livrat
  • din motive de igiena si siguranta, anumite produse nu pot fi returnate (produsele de tip bodystocking, bodysuit si slip)
  • valoarea maxima a obligatiilor societatii Viar Online Consulting SRL fata de orice client in cazul livrarii necorespunzatoare a produselor comandate este valoarea sumelor incasate de SC Viar Online Consulting SRL de la respectivul client pentru produsele respective (exclusiv posibilele costuri de livrare)
  • cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre client

Detaliile complete sunt specificate pe pagina Livrare si Returnare.

 

Securitatea datelor cu caracter personal

 

Siteurile www.BeSensual.ro, LuxuryLine.ro, ebikini.ro sunt proprietatea SC Viar Online Consulting SRL, operator de date cu caracter personal atestat de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Operarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 19746.

 

In cadrul magazinelor online www.BeSensual.ro si LuxuryLine.ro, clientul este responsabil pentru orice activitate care survine prin accesarea contului si parolei personale. Societatea Viar Online Consulting SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile cauzate de neglijenta clientului privind securitatea si confidentialitatea datelor sale de acces pe site-uri. 

SC Viar Online Consulting SRL asigura securitatea si confidentialitatea datelor clientilor in limitele sistemului informativ. Societatea nu raspunde pentru defectiunile ce nu depind de aceasta si care pericliteaza securitatea serverelor pe care sunt gazduite magazinele online www.BeFeminine.ro, www.BeSensual.ro, www.BeHot.ro, LuxuryLine.ro, eBikini.ro.


Informatiile din contul de inregistrare si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru informarea clientului si realizarea comunicarii intre societate si client. Datele personale ale clientului vor putea fi folosite de catre SC Viar Online Consulting SRL strict in scopul declarat si nu vor fi facute publice fara acordul clientului. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau sa efectueze orice verificari, numai la solicitarea justificata a acestora, in conformitate cu legile in vigoare.

Orice tentativa de acces neautorizat la oricare din site-urile www.BeFeminine.ro, www.BeSensual.ro, www.BeHot.ro, LuxuryLine.ro, eBikini.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. 

Drepturile de autor

Continutul site-urilor www.BeFeminine.ro, www.BeSensual.ro, www.BeHot.ro, LuxuryLine.ro, eBikini.ro include texte, imagini, elemente grafic, design, aplicatii, programe, scripturi si alte date - originale sau oferite de producatori/colaboratori cu dreptul de utilizare - si constituie proprietatea societatii Viar Online Consulting SRL si/sau al asociatilor sai si/sau al partenerilor sai si/sau al furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea, fara acordul scris al Viar Online Consulting SRL, a oricarora dintre elementele de natura celor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Clientului i se garanteaza de catre societate access limitat pe site, in interes personal. Clientul nu are dreptul de a descarca, modifica, reproduce, copia, vinde, exploata - integral sau partial - oricare din site-urile www.BeFeminine.ro, www.BeSensual.ro, www.BeHot.ro, LuxuryLine.ro, eBikini.ro, fara acordul scris al SC Viar Online Consulting SRL.

Daca observati ca au fost incalcate drepturile de autor, va rugam sa ne contactati la office [@] besensual [.] ro.

Conditii legale

Prin folosirea site-urilor www.BeFeminine.ro, www.BeSensual.ro, www.BeHot.ro, LuxuryLine.ro, eBikini.ro, clientul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel ce ar putea sa apara intre client si societatea SC Viar Online Consulting SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu crearea contului, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.