Puncte de Fidelitate

Punctele de fidelitate sunt puncte ce pot fi acumulate de catre clientii magazinelor noastre (care aleg sa-si creeze cont pe site) prin diverse actiuni sau la cumpararea produselor. Punctele de fidelitate pot fi folosite pentru achitarea partiala sau integrala a comenzilor efectuate in magazinele noastre.

 

 

In momentul de fata, regulile de acordare a punctelor de fidelitate sunt:

 

3 puncte de fidelitate la scrierea unui review a unui produs de pe site

5 puncte de fidelitate la inregistrarea la newsletter

5 puncte de fidelitate pentru fiecare 10 RON din valoarea rotunjita a cosului de cumparaturi (cu TVA inclus) - acestea se acorda in momentul finalizarii/livrarii cu succes a comenzii

 

Puteti vizualiza numarul total de puncte disponibile pentru utilizare prin accesarea contului: numarul de puncte va fi scris in partea de sus a site-ului, dupa logare.

 

Punctele de fidelitate pot fi oferite cadou/transferate catre un prieten (aici). Nu se poate acorda cash in schimbul punctelor de fidelitate, ele fiind menite discounturilor si cadourilor.

 

Punctele de fidelitate pot fi folosite ca si discount la cumpararea produselor de pe site, 10 puncte de fidelitate ofera un discount de 1 RON din pretul produselor. Punctele pot fi folosite in pagina "Cos de Cumparaturi", inainte de finalizarea comenzii.

 

Punctele de fidelitate pot fi obtinute si folosite pe oricare din magazinele:

 

besensual.ro

luxuryline.ro

ebikini.ro

 

Succes la cumparaturi!